Afhaal eten Dordrecht

Heeft u zin in afhaal eten Dordrecht? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart! Bestel bij ons de heerlijkste pasta’s, pizza’s of andere diverse gerechten. Bij Strada del Vino worden alle gerechten met liefde en passie gemaakt. Elk gerecht bevat onze heerlijke verse ingrediënten. Hiermee hopen wij de klassieke smaak van Italië aan onze bezoekers over te brengen. Kom genieten van onze heerlijke gerechten en maak uw reservering vandaag nog!

Maak hier uw reservering

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Afhaal eten Dordrecht | Arrangementen bij Strada del Vino

In ons restaurant kunt u ook terecht voor verschillende arrangementen. Zo is het bij ons mogelijk om te reserveren voor ons vaar assortiment. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het Venetiaanse gevoel in Dordrecht. U betreed één van de prachtige boten van Si Baronne met onze heerlijke Italiaanse gerechten. Vanuit onze menukaart kunt u zelf de keuze maken voor welk gerecht u kiest. Gaat u voor een heerlijke pizza? Of kiest u voor een frisse salade? Het is allemaal mogelijk!

Het is ook mogelijk om reserveringen te maken voor grotere groepen. U kunt hierbij zelf de keuze maken of jullie gaan genieten van een heerlijke menuproeverij of dat jullie kiezen voor een drie gangen menu. De gasten kunnen bij het drie gangen menu zelf hun voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht kiezen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over afhaal eten Dordrecht? Of wilt u reserveren voor een grotere groep? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)78 – 740 0001. Heeft u speciale wensen, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten! Wij zorgen er dan voor dat onze chefs iets speciaals voor u voorbereiden.

We zien u snel bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Afhaal eten Dordrecht