Afhaal restaurant Dordrecht

Bent u op zoek naar een heerlijk afhaal restaurant Dordrecht? Bestel dan eens bij Strada del Vino! Wij zijn een heerlijk authentiek Italiaans restaurant, wat gevestigd zit in de binnenstad van Dordrecht. Bij ons geniet u van Italiaans eten, die op de echte ouderwetse Italiaanse manier bereid wordt. Naast dat u bij ons kunt afhalen, kunt u ook bij ons in het restaurant eten. Geniet van de Italiaanse sferen en laat u verassen door onze chef-koks.

Wilt u een kijkje in onze menukaart nemen? Bekijk deze dan hier.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Afhaal restaurant Dordrecht | Bekijk ons vaararrangement

Naast dat u bij ons kunt lunchen of dineren in ons restaurant, is het bij ons ook mogelijk om te reserveren voor een vaararrangement. Tijdens deze reis kunt u genieten van een heerlijke toch in één van onze sloepen. U kunt hierbij varen door de mooie grachten van Dordrecht. U kunt ervoor kiezen om voor onderweg gerechten van Strada del Vino mee te nemen. Deze kunt u zelf uitkiezen vanuit onze menukaart. Het is bij ons niet toegestaan om gebruik te maken van eigen consumpties. Mochten er speciale dieetwensen zijn, dan kunnen deze aan ons worden doorgegeven. De chef zal hiermee vervolgens rekening houden.

Kinderfeestje bij Strada del Vino

Is uw kind bijna jarig? Reserveer dan een kinderfeestje bij ons! Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes krijgen zij de mogelijkheid om hun eigen pizza’s te maken. Ze mogen hierbij zelf beslissen wat zij op hun pizza willen. Natuurlijk is er tussendoor tijd om lekker taart te eten en te genieten van onbeperkt limonade. Laat het feestje maar beginnen!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over ons afhaal restaurant Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te kunnen ontvangen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Afhaal restaurant Dordrecht