Afhalen Dordrecht

Wilt u eten afhalen Dordrecht? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres! Ons restaurant heeft heerlijke gerechten op de menukaart staan voor een authentiek Italiaans avondje! Geniet van onze heerlijke Italiaanse gerechten die vers voor u bereidt worden. Zo hebben wij heerlijke pizza’s uit onze eigen steenoven, verschillende pasta’s en vegetarische gerechten. Met veel liefde en plezier maken wij de gerechten voor u klaar. Heeft u geen zin om vanavond te koken? Geen probleem! Strada del Vino kookt met alle liefde voor u!

Bent u benieuwd naar onze gerechten? Bekijk hier onze menukaart

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Afhalen Dordrecht | Of blijf heerlijk bij ons eten

Naast dat het mogelijk is om bij ons het eten af te halen, kunt u ook blijven eten in ons restaurant. In ons restaurant doen wij ons uiterste best om u een heerlijke avond te geven. Kies om te beginnen een van onze heerlijke voorgerechten uit en wij zullen u adviseren welke van onze heerlijke wijnen hier het beste bij past. Liever alleen een hoofdgerecht? Dat kan uiteraard ook! Door onze diversiteit aan gerechten, zit er uiteraard iets voor u tussen! Gaat u voor een heerlijke pasta? Of wilt u juist gaan voor iets vegetarisch? Mocht u nog speciale wensen, intoleranties of allergieën hebben, dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over afhalen Dordrecht? Of wilt u reserveren voor ons restaurant? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om bij ons kinderfeestjes te reserveren. Tijdens het feestje krijgen de kinderen de gelegenheid om zelf een pizza te bereiden. Uiteraard is het hierbij mogelijk om vooraf te genieten van een lekker stuk taart en wat limonade. Wilt u meer weten over het aanvragen van kinderfeestjes? Kijk voor meer informatie op onze arrangementenpagina.

Nu reserveren
Afhalen Dordrecht