Afhalen Italiaan

Wilt u graag bij een restaurant eten afhalen Italiaan? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Strada del Vino! Wij beschikken namelijk over een uitgebreide menukaart met verschillende lekkere gerechten. Op de menukaart zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen. Zo hebben wij bijvoorbeeld gerechten met vis of vlees, maar hebben wij ook gerechten voor de mensen die liever vegetarisch of veganistisch eten. Het is allemaal mogelijk! Onze chefs bereiden elke dag de gerechten vers met liefde en passie, speciaal voor u.

Wilt u een kijkje nemen in onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Afhalen Italiaan | Kom langs bij Strada del Vino

Strada del Vino is ook de perfecte locatie voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, een trouwdag of een ander speciaal moment. Mocht de gelegenheid gevierd worden met een groot gezelschap, dan is dat ook bij ons mogelijk. Als het gezelschap bestaat uit 10 personen of meer dan moet er wel van tevoren een reservering gemaakt worden. U kunt er hierbij zelf voor kiezen of u alleen een drankje komt doen of dat u ook blijft eten. Als u blijft eten, dan kunnen wij u twee mogelijkheden bieden. Namelijk een 3-gangen menu of een proeverijmenu. Het verschil hierbij is, dat u bij een proeverij het eten zal delen met de tafel en bij het 3-gangen menu het eten voor uzelf heeft.

Vier uw kinderfeestje bij ons!

Is uw kind bijna jarig? Laat hem dan zijn feestje geven bij Strada del Vino! Onze chefs staan hier voor de kinderen klaar, om samen met hun heerlijke pizza’s te bereiden. Elk kind krijgt zijn eigen pizza en mag deze zelf versieren met diverse ingrediënten. Tussendoor is er tijd voor taart en kadootjes. Mochten er speciale dieetwensen zijn, dan kunnen deze telefonisch van tevoren worden doorgegeven. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Mochten er nog vragen zijn over afhalen Italiaans, dan kunnen deze altijd gesteld worden via ons contactformulier. Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Afhalen Italiaan