Bestellen Dordrecht

Als u overheerlijk Italiaans eten wilt bestellen Dordrecht, heeft Strada Del Vino precies wat u zoekt. Bij Strada del Vino wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van verse en kwalitatieve producten in onze gerechten. Zo waarborgen wij de klassieke smaak van Italië. Italiaanse gerechten zijn in veel gevallen eenvoudig. Maar het is de kracht van Italië om, ondanks de eenvoud, u te verrassen met bijzondere smaken. Geniet van heerlijke pasta’s met garnalen, verse pizza’s uit onze eigen Napolitaanse oven of geniet van een heerlijk zoet dessert.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Dé echte Italiaanse pizza bestellen Dordrecht

Onze pizzaiolo bereiden de pizza geheel op traditionele wijze. Dit word namelijk gedaan door de pizza’s in Napolitaanse steenoven af te bakken. In ons restaurant waant u zich in Italiaanse sferen. Neem alvast een kijkje! Wanneer u Italiaans eet, is het belangrijk om er een goede wijn bij te drinken. Daarom hebben wij een breed assortiment in wijnen die ieder aansluiten bij onze gerechten. Laat u inspireren door onze medewerkers. Zij kunnen u de perfecte wijn adviseren dat aansluit bij uw gerecht.

Bij Strada del Vino staat gastvrijheid hoog bij ons in een vaandel. Met een complete menu- en wijnkaart en een overheerlijke keuken zorgen wij ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt. Wanneer u een bezoek brengt aan Strada del Vino terecht voor:
• Diner
• Borrel
• Afhalen
• Kinderfeestjes
• Vaar arrangement
• Diner voor grote groepen

U kunt op uw gemak alle mogelijkheden bekijken op onze website.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel bij Strada del Vino

Ervaart het zelf en bestel uw eten bij Strada Del Vino. Onze medewerkers staan al voor u klaar. Maak bestel gemakkelijk online of bel naar +31787400001.

Nu reserveren
Bestellen Dordrecht