Bezorgen Dordrecht

Heeft u trek in Italiaans eten en wilt u graag laten bezorgen Dordrecht? Bestel dan uw gerechten bij Strada del Vino! Onze chefs staan voor u klaar om de meest heerlijke Italiaanse gerechten te maken. De gerechten worden vers en warm bij u geserveerd, zodat u het meteen op kan eten. Gun uzelf een heerlijk avondje en bestel uw eten! Naast dat u bij ons kunt bestellen, is het bij ons ook mogelijk om in het restaurant te komen eten. Hier kunt u genieten van de heerlijke authentieke Italiaanse stijl!

Wilt u onze menukaart bekijken? Bekijk deze dan hier.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Bezorgen Dordrecht | Reserveer een kinderfeestje!

Naast dat u bij ons kunt afhalen, laten bezorgen en gewoon gezellig aanschuiven, bieden wij ook nog verschillende arrangementen aan. Eén van onze opties zijn kinderfeestjes! Neem uw kind en zijn vriendjes mee voor een heerlijke ervaring! Tijdens het kinderfeestje krijgen zij de kans om hun eigen pizza te maken en deze natuurlijk op te eten. Ze mogen zelf kiezen welke ingrediënten zij op de pizza willen. Onze chefs zullen hen hierbij helpen. Tussendoor zal er tijd zijn voor taart en limonade. Ieder kind krijgt vooraf een eigen koksmuts die ze mogen versieren. Met hun eigen muts en schort zullen zij eruit zien als professionele mini chefs!

Vaar arrangement

Bij Strada del Vino bieden wij de mogelijkheid om u van onze gerechten te laten genieten op het water! U kunt bij ons namelijk een sloep huren, waarmee u door de mooie grachten van Dordrecht kunt varen. Tijdens de vaart kunt u ervoor kiezen om verschillende gerechten mee te nemen van onze menukaart. Eigen consumptie is tijdens deze reis niet toegestaan

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de optie bezorgen Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te zien bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Bezorgen Dordrecht