Diner Kerst

Een diner kerst? Waarom zelf organiseren als u ook heerlijk kunt dineren bij Strada Del Vino in Dordrecht! Geen stress om alle gangen, maar gewoon een diner waar alles wordt geregeld. Dat klinkt toch super? Goed om te weten is dat wij een speciaal kerstmenu hebben samengesteld. Ook voor de kleintjes. Reserveer direct via de button onderaan de pagina en geniet tijdens kerst 2019. Klik hier of bel: 078 740 0001.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Diner Kerst | Het menu van Strada Del Vino

Wij snappen dat u gezellig met uw vrienden wilt genieten en het jaar van 2019 wilt afsluiten. Dit gaat een stuk moeilijker als u druk in de weer bent met hapjes en drankjes. Strada Del Vino neemt deze zorgen graag uit handen. Nodig uw vrienden en familie bij ons uit! Italiaanse gerechten speciaal in kerststijl. U krijgt een voor, hoofd en na gerecht. Tijdens de gangen kunt u uw voorkeur uitspreken. Goed om te weten is dat er optioneel ook een tussengerecht kan worden geserveerd.

Kerstmenu voor de kleintjes

Natuurlijk zijn de kinderen ook van harte welkom tijdens de kerst! Speciaal voor hen is een kindermenu. De bambino’s genieten tijdens het voorgerecht van meloen met prosciutto of tomatensoep. Hierna een eigen pizza maken met de chef! Hoe gaaf! Ten slotte zelf een dessert samenstellen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Wilt u reserveren? Klik hier om naar de desbetreffende pagina te gaan. Hier leest u ook meer over het menu van de avond. Ook kunt u een reservering maken door deze telefonisch door te geven: 078 740 0001.

Nu reserveren
Diner kerst