Dordrecht Centrum eten

Na een dag shoppen in Dordrecht centrum eten. Maar waar? Bij Strada del Vino geniet u altijd van de meest verse Italiaanse gerechten. Onze koks hebben een passie voor de Italiaanse keuken en maken dan ook met veel plezier de beste pizza’s, pasta’s en meer.
Reserveer uw tafel voor vanavond.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaanse Keuken

In onze pizzeria in Dordrecht maken wij verste Italiaanse gerechten. We gebruiken hierbij de beste producten en werken volgens traditionele recepten. Onze koks zijn gespecialiseerd in het maken van pizza’s in een Napolitaanse oven. Dit proeft u zeker! Goed om te weten is dat wij niet maar enkele pizza’s en pasta’s in huis hebben. Er is genoeg keuze. Bekijk alvast de menukaart voor uw bezoek aan Strada del Vino!

Verschillende arrangementen

Naast dineren met uw partner, vriend of vriendin kunt u bij ons terecht met een grote groep personen. U viert bijvoorbeeld uw verjaardag, of komt samen met uw collega’s een bezoek brengen aan de pizzeria. Juist voor deze gelegenheden kunt u kiezen voor een proeverij of 3-gangen diner voor €35 per persoon. Wijzigingen zijn mogelijk. Graag vooraf doorgeven. Denk hierbij aan allergieën of dieetwensen.
Is uw kind binnenkort jarig? Dit viert u natuurlijk bij Strada del Vino! Zelf pizza’s bakken. Hoe leuk is dat? De kids worden verwelkomd met een versierde tafel, siroop en taart. Vervolgens gaan zij hun koksmuts versieren. Ten slotte worden de zelfgemaakte pizza’s afgebakken samen met de pizzabakker. Een écht pizzafeest. Meer informatie vindt u op onze website.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Een tafel reserveren

Wij nodigen u graag uit om te komen dineren bij Strada del Vino Dordrecht centrum eten! Wilt u graag vanavond aanschuiven? U kunt het beste telefonisch informeren naar de beschikbaarheid. Bel naar: 078 – 740 0001. Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar info@stradadelvino.nl.

Nu reserveren
Dordrecht centrum eten