Dordrecht eten bestellen

Bij Strada del Vino kunt u gemakkelijk online uit Dordrecht eten bestellen. De lekkerste en meest verse gerechten vindt u bij Strada. Van echte Italiaanse pizza’s uit de Napolitaanse oven tot aan de meeste lekkere pasta’s en zoete desserts. Bij lekker eten hoort natuurlijk een goede wijn. Op onze wijnkaart staan de meest lekkere wijnen die perfect samen gaan met de gerechten.
Bekijk onze kaart online of bestel direct via +31787400001.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Ervaar de echte Italiaanse keuken

Naast het echte Italiaanse eten te proven kun je ook het gevoel ervaren. Maar hoe dan? Dat kan bij Strada del Vino door middel van het vaararrangement. Beleef het Venetiaanse gevoel in hartje Dordrecht. Geniet samen met je vrienden of familie van een heerlijk uitje onder het genot van Italiaans eten. Kies de gerechten van onze menukaart en wij zorgen dat dit bij u aan boord getakeld wordt. Maak uw vaart compleet met een lekker flesje wijn en water. Boek uw arrangement gemakkelijk online!

Dordrecht eten bestellen bij Strada del Vino

Bij Strada del Vino bent u welkom voor diner en een borrel. Wij hebben een uitgebreide menukaart met verschillende Italiaanse gerechten. Zo is er voor iedereen zijn smaak wat lekkers. U kunt kiezen uit anti pasti, salades, risotto, pasta’s, vis, vlees en vega. Wij hebben ook verschillende desserts. Wat dacht u van de traditionele tiramisu? Na het toetje kunt u lekker blijven zitten voor een heerlijke borrel.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel direct!

Bestel uw gerecht gemakkelijk online! U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31787400001. Wij kijken ernaar uit om onze passie voor Italiaans eten en wijn met u te delen. . Helaas maar waar bestaan er mensen die geen pizza lusten! Gelukkig kent de Italiaanse keuken genoeg andere gerechten. Daarom vindt u bij ons op de menukaart ook anti pasti, salades, risotto en pasta’s. Ook hebben wij verschillende bijgerechten zoals gebakken champignons met knoflook.

Nu reserveren
Dordrecht eten bestellen