Dordrecht Italiaans restaurant

Wilt u Italiaans eten Dordrecht? Dan is Strada del Vino hét restaurant voor u! Met onze authentieke Italiaanse gerechten, waant u zich voor een middag of avond in het echte Italië. Ook onze inrichting is volledig in de Italiaanse sferen. Als uw zeker wilt zijn van een geslaagde avond, reserveer dan gerust een plekje door contact met ons op te nemen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Verse producten

Om de Italiaanse keuken volledig tot haar recht te laten komen, werken we uitsluitend met verse producten. Dagelijks krijgen we verse ingrediënten binnen die avonds door uw gerecht verwerkt zullen worden. En dat proeft u gegarandeerd terug in uw gerecht. Wat uw keuze ook wordt, u krijgt geen spijt! Kunt u niet kiezen? Ons personeel raadt u graag onze favorieten aan inclusief (indien gewenst) een bijpassende wijn!

Dordrecht Italiaans restaurant

Strada del Vino is een geliefd restaurant in Dordrecht. Door onze ervaring hebben we al onze processen en service aangepast naar de wensen van onze klanten. Mocht u persoonlijke voorkeuren hebben, houden we hier graag rekening mee. U kunt dit vooraf aangeven door contact met ons op te nemen of tijdens uw bezoek uw wensen bespreken met ons personeel. We passen ons graag aan om er een onvergetelijk bezoek van te maken! Volg ons dan op Instagram en mis niks meer.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over Dordrecht Italiaans restaurant? Neem dan gerust contact met ons op zodat u zeker bent van een tafel en u kunt genieten van een onvergetelijke avond in Italiaans sferen. We hopen u snel onze gerechten voor te schotelen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Dordrecht Italiaans restaurant