Dordrecht pizza

Zoekt u naar Dordrecht pizza? Stop dan met zoeken en kom langs bij Strada del Vino in Dordrecht! Strada del Vino is gelegen in het historische centrum van Dordrecht en daarom de ideale locatie om na het shoppen te genieten van heerlijke pizza’s!

Bent u benieuwd welke pizza’s wij allemaal op de menukaart hebben staan? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart of kijk alvast even binnen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Strada del Vino laat u afdwalen naar Italië

Strada del Vino kenmerkt zichzelf als echt Italiaans restaurant door de verse ingrediënten. Anders gezegd staat kwaliteit bovenaan bij het Italiaanse restaurant. Wij bieden een uitgebreide kaart voor lekkers. Zoals gezegd serveren wij verse pizza’s in verschillende maten. Daarnaast pasta’s die met liefde zijn bereid. Mocht u een keer iets anders willen proberen, dan biedt dit Italiaanse restaurant de uitkomst! Voor grote groepen bieden wij ‘De proeverij’ aan. Dit is een typisch Italiaanse manier van eten.

Naast een arrangement voor grote groepen bieden wij nog meer aan. Is uw kind bijna jarig? Een Italiaans kinderfeestje mag dan niet ontbreken. Zowel pizza maken als een koksmuts versieren zijn onderdelen van het programma.

Voor de zoetekauwen hebben wij een mooie dessertkaart. Van tiramisu tot canolli. Liever iets makkelijks? 3 heerlijke bolletjes ijs zijn ook een optie. Een andere optie die niet mag ontbreken is een kwarter van kaas. Voor maar €12.50 serveren we 4 soorten kaas met bijzondere supplementen. Denk hierbij aan vijgenbrood met vijgenjam en geroosterde amandelen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveer direct een tafel

U kunt bij ons op de website direct reserveren op de door u gewenste dag en tijd. Uw aanvraag komt dan binnen in ons systeem, en als deze wordt goedgekeurd krijgt u een sms ter bevestiging. Heeft u voorkeur voor een bepaalde tafel? Geen probleem. U kunt dit doorgeven en dan proberen wij aan uw wensen te voldoen.

U kunt tot 24 uur van tevoren online reserveren, daarna is het alleen telefonisch nog mogelijk. Tot ziens!

Nu reserveren
Dordrecht pizza