Dordrecht Pizzeria

In Dordrecht pizzeria eten? Bij Strada del Vino bent u altijd welkom om te genieten van de Italiaanse keuken. Bij ons vindt u traditionele gerechten met een twist. Denk aan Napolitaanse pizza’s uit een echte steenoven. Reserveer uw tafel voor vanavond!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Historisch Centrum

U heeft een lange dag geshopt of Dordrecht bezocht, en wil graag dineren in de binnenstad. Strada del Vino is gevestigd in een historisch pand aan de wijnstraat. U vindt ons binnen een paar meter van het Scheffers plein. Op onze menukaart vindt u pizza, pasta en lasagne. Maar bijvoorbeeld ook risotto en salades. Voor ieder wat wils. Op de website kunt u alvast onze menukaarten bekijken.

Arrangementen

Tijdens feestdagen hebben wij verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Onze huidige acties kunt u terugvinden op de homepagina. Daarnaast verzorgen wij ook arrangementen als kinderfeesten en grote groepen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Uw kind bakt tijdens het kinderfeestje samen met zijn of haar vriendjes de lekkerste pizza’s. Zij kiezen zelf de toppings en bakken hem af met onze pizzabakker. Wat gebeurt er verder? Zij mogen hun eigen koksmuts versieren en worden verwelkomd met siroop en taart.

Voor grote groepen vanaf 10 personen stellen wij een speciaal menu samen. Dit doen wij zodat wij u kunnen verzekeren dat de keuken alle gerechten op tijd kan serveren. Er zijn twee keuzes. Voor €35,- per persoon heeft u een proeverij of 3-gangen keuzemenu. Heeft u speciale wensen en voorkeuren? Geef deze door tijdens uw reservering. Reserveer direct voor een kinderfeestje of diner met grote groep.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Maak gemakkelijk een reservering door ons online systeem. Deze vindt u op de website van Strada del Vino. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 740 0001 of mail info@stradadelvino.nl. Zien wij u snel in ons restaurant?

Nu reserveren
Dordrecht pizzeria