Eten afhalen Dordrecht

Voor eten afhalen Dordrecht bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres! Bij Strada del Vino zijn wij gek op Italië. Deze liefde delen wij graag met u. Eerlijkheid en puurheid van de producten zijn essentieel in de Italiaanse keuken. Door te concentreren op deze producten wordt er een werkelijke smaak explosie gecreëerd. De Italiaanse keuken staat bekend om de eenvoudige, maar toch krachtige smaken. Met deze passie maken wij al ruim vijf jaar lang de lekkerste Italiaanse gerechten.

Neem telefonisch contact met ons op en bestel!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Diner Kerst | Het menu van Strada Del Vino

Van het voorgerecht tot de na borrel, alles is geheel bereid op Italiaanse manier. Heeft u al trek gekregen? Wij wel! Bent u benieuwd naar de gehele menukaart? Deze is te vinden op de website. Liever gelijk bestellen? Dat kan via onze website of door te bellen naar: 078 –740 0001.

Bestel bij Strada Del Vino om onze Napolitaanse pizza’s te proeven. Onze pizzaiolo bereiden de pizza geheel op traditionele wijze. Vervolgens worden de pizza’s in Napolitaanse steenoven afgebakken. In onze keuken wordt enkel gewerkt met verse producten. In ons restaurant waant u zich in Italiaanse sferen net zoals ons eten.

Naast pizza’s bieden wij ook anit pasti, salades, risotto en pasta’s aan. Het toetje, de wijn en de na borrel ontbreken zeker niet op onze kaart. Bestel het allemaal bij Strada del Vino!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Heeft u interesse in een heerlijke Italiaanse avond? Dan heten wij u van harte welkom bij Strada Del Vino. Neem alvast een kijkje in onze menukaart en bestel vervolgens gemakkelijk online. Of neem telefonisch contact met ons op via +31787400001.

Nu reserveren
Eten afhalen Dordrecht