Eten bestellen Dordrecht

Wilt u graag eten bestellen Dordrecht? Dat kan bij Strada del Vino! U heeft namelijk de mogelijkheid om thuis te genieten van de keuken van Strada del Vino. Ga voor een heerlijke pasta, pizza of salade die u lekker vanaf de bank kan eten. Er gaat niets boven een leuke film met pizza en een lekker wijntje. Op onze website kunt u alle Italiaanse gerechten bekijken. Tover uw huis om tot Strada del Vino met onze gerechten en geniet van een heerlijke Italiaanse avond. Wilt u thuis ook genieten van een passend wijntje? Laat onze medewerkers u adviseren. Wij staan u graag te woord. U kunt voor advies contact opnemen met Strada del Vino. Wilt u liever buiten de deur eten? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer dan alvast een tafeltje om zeker te zijn van een plek.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Eten bestellen Dordrecht | Menu

Wanneer u eten gaat bestellen bij Strada del Vino kunt u kiezen uit verschillende Italiaanse gerechten. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een traditionele pizza. Maar u kunt ook kiezen uit verschillende soorten pasta, salades, visgerechten, vleesgerechten, snacks en natuurlijk een toetje. Tevens heeft u de mogelijkheid om verschillende huiswijnen te bestellen. Zoals eerder genoemd, kunt u contact met ons opnemen voor passend advies over het juiste wijntje. Door een Italiaans gerecht, toetje en bijpassende wijn in huis te halen, tovert u uw huis om in Italiaanse sferen.

Een tip van ons: u kunt ook meerdere kleine gerechtjes bestellen in plaats van één gerecht. Zo creëert u thuis een heerlijke tapas avond. Zeer gezellig als u met een groepje bent.

De keuken van Strada Del Vino

Onze keuken staat gelijk aan de Italiaans keuken: fantasie en passie. Wij koken met onze liefde voor Italië maar al te graag voor u. Het maakt ons niet uit of u in ons restaurant eet of thuis. Zo lang u ervan geniet zijn wij tevreden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Online eten bestellen

U kunt eenvoudig via onze bestelpagina eten bestellen. U kunt aanvinken waar u trek in heeft om dit vervolgens af te rekenen. Daarna kunt u kiezen uit ophalen of bezorgen. Voor het bezorgen brengen wij €2,50 in rekening.

Nu reserveren
Eten bestellen Dordrecht