Eten bestellen Zwijndrecht

Wilt u graag eten bestellen Zwijndrecht? Bestel dan eens Italiaans eten bij Strada del Vino in Dordrecht! Hier vindt u heerlijk Italiaanse gerechten die onze chefs elke dag vers en met liefde voor u bereiden. Onze menukaart is zeer divers. Zo hebben wij onder andere pizza’s, verschillende pasta’s, salades, antipasti’s en vis- en vlees gerechten.

Bent u nieuwsgierig naar onze gehele menukaart? Bekijk deze dan hier.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Eten bestellen Zwijndrecht | Kom eten bij Strada del Vino

Naast dat u bij ons spontaan terecht kunt, voor een lekker hapje, kunnen ook grote groepen bij ons terecht. Hierbij is het wel belangrijk dat er van tevoren wordt gereserveerd. Hiermee kunnen wij u verzekeren van genoeg plek, maar ook dat de kwaliteit van het eten gewaarborgd blijft. Als u met een grotere groep bij ons komt eten, bieden wij u twee mogelijkheden.

De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een proeverij. Hierbij worden er verschillende gerechten in het midden van de tafel gelegd, zodat iedereen hiervan kan pakken. Iedereen krijgt een eigen bordje waarop de gekozen hapjes op kunnen worden gelegd. Geniet van een typische manier van Italiaans eten! De tweede mogelijkheid, is om te kiezen voor een 3-gangen menu. Hierbij krijgt u een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht geserveerd. Om de kwaliteit van ons eten te kunnen blijven garanderen bij grotere groepen, is het menu aangepast. Mocht u speciale dieetwensen hebben, dan kunt u deze doorgeven aan onze medewerker. Als er vegetarische of veganistische wensen zijn, dan gelieve van tevoren even bellen om de wensen door te nemen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Mocht u eten bestellen Zwijndrecht, neem dan contact op met Strada del Vino. Wij maken met liefde de gerechten voor u klaar! Strada del Vino wenst u vast eetsmakelijk!

Nu reserveren
Eten bestellen Zwijndrecht