Eten bezorgen Dordrecht

Als u overheerlijk Italiaans eten wilt bestellen Dordrecht, heeft Strada Del Vino precies wat u zoekt. Bij Strada del Vino wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van verse en kwalitatieve producten in onze gerechten. Zo waarborgen wij de klassieke smaak van Italië. Italiaanse gerechten zijn in veel gevallen eenvoudig. Maar het is de kracht van Italië om, ondanks de eenvoud, u te verrassen met bijzondere smaken. Geniet van heerlijke pasta’s met garnalen, verse pizza’s uit onze eigen Napolitaanse oven of geniet van een heerlijk zoet dessert.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op!

Eten bezorgen Dordrecht

Afhalen of eten bezorgen Dordrecht?

U kunt bij Strada kiezen of u bestelt of dat u uw eten laat bezorgen. Naast lekker uiteten gaan, bezorgen of afhalen, heeft u ook de mogelijkheid om een arrangement te boeken bij Strada del Vino. Zo kunt u reserveren voor een kinderfeestje en zelf pizza maken! Verder hebben wij ook een vaar arrangement. Tijdens de vaartocht ontdekt u het pittoreske Dordrecht met een heerlijk gerecht en wijntje.

De gerechten van Strada del Vino

Moeite met kiezen? Begrijpelijk, wij maken u het ook niet makkelijk. Italiaans betekent fantasie en passie, Italianen koken met enkel verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. Of u nu kiest voor de variërende pasta gerechten of toch een pizza met tonijn of toch gaat voor onze heerlijke lasagna? Daarnaast hebben wij ook verrukkelijke wijnen die fantastisch samengaan met onze gerechten.

Bel ons!

Bij Strada del Vino bereiden we onze gerechten met passie en liefde. Door u een prettige belevenis te bezorgen, hopen wij u in de sferen van Italië te brengen en onze liefde voor eten met u te delen. Bel direct naar 078–740 0001 of bestel gemakkelijk online!

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Reserveer direct
Eten bezorgen Dordrecht

Een kijkje binnen

Loop alvast even virtueel rond bij ons.

Vind ons op Google Maps