Eten Dordrecht

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant om te eten in Dordrecht? Kom dan langs bij Strada del Vino! Dit is een heerlijk Italiaans restaurant, dat gevestigd is in het Centrum van Dordrecht. Op onze menukaart vindt u verschillende gerechten. Zo kunt u kiezen voor een gerecht met vis of vlees, maar hebben wij voor de vegetariërs onder ons ook gerechten die dit niet bevatten. Onze chefs staan voor u klaar om u steeds opnieuw te verassen met de unieke smaken. Elk gerecht wordt vers bereidt en dat proeft u.

Wilt u een kijkje nemen op onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Eten Dordrecht | Kom langs bij Strada del Vino

Mocht u bij ons willen dineren in Dordrecht met een grotere groep van 10 personen of meer, dan is dat ook mogelijk. Wel is het hierbij belangrijk dat u van tevoren even reserveert, zodat wij er verzekerd van zijn iedereen te kunnen voorzien van een plek. Als u bij ons met een grote groep komt, bieden wij twee keuzes aan u aan. Zo kunt u kiezen voor ons proeverijmenu of voor ons aangepast 3-gangen menu.

Bij de proeverij worden alle gerechten die serveert worden in het midden van de tafel gezet. Iedereen krijgt een klein bordje, waarop iedereen zijn eigen eten op kan leggen. Dit is een typisch Italiaanse manier van eten. En zo kan iedereen van elk gerecht wat proeven. Bij het keuze menu is er van tevoren een aangepast menu samengesteld. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het eten blijven waarborgen. Het menu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, waarbij iedereen zijn eigen keuze kan maken. Mochten er speciale dieetwensen zijn, dan kunnen deze altijd telefonisch of tijdens het bestellen worden aangegeven.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u graag een keer bij ons komen eten in Dordrecht? Maak dan online uw reservering. Tot snel bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Eten Dordrecht