Eten in Dordrecht centrum

Samen met uw vrienden eten in Dordrecht centrum. Breng een bezoek aan pizzeria Strada del Vino! U vindt ons aan de wijnstraat 170, vlakbij het Scheffersplein. Pizza, pasta en meer. Bekijk onze menukaart. U kunt online reserveren, of direct bellen voor de beschikbaarheid in ons restaurant: 078 – 740 0001. Wij zien u graag binnenkort!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Traditionele Napolitaanse steenoven

Bij Strada del Vino willen wij u uitnodigen om onze verse pizza’s te komen proberen. De pizza’s worden bereid volgens traditioneel respect en afgebakken in een Napolitaanse steenoven. Ook gebruiken wij dagverse producten. Dit proeft u zeker! Naast pizza’s hebben wij ook een selectie aan pasta’s, salades, risotto’s en meer. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel.

Wijnkaart

Bij een Italiaans gerecht hoort een goede wijn. Bij Strada del Vino zijn de wijnen gekozen door een wijnkenner. Hierbij is rekening gehouden met de gerechten op de kaart. Goed om te benoemen is dat de wijnen per glas of fles verkrijgbaar zij. Heeft u vragen over welke wijn past bij uw gerecht? Vraag het onze medewerkers! Zij zullen u informeren over de beste combinatie. Neem alvast een kijkje in de wijnkaart.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Dineren bij Strada del Vino

Wij hopen u snel in de pizzeria te mogen verwelkomen! Komt u met een groep groter dan 10 personen? Geef dit dan door. Wij kunnen verschillende arrangementen aanbieden voor grote groepen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze keuken de drukte goed aankan. Voor vragen kunt u bellen naar het bovengenoemde nummer en mailen naar info@stradadelvino.nl. Tot snel!

Nu reserveren
Eten in Dordrecht centrum