Eten op de boot

Wilt u voor een speciale gelegenheid eten op de boot? Of gewoon zomaar? Bekijk dan eens ons vaararrangement bij Strada del Vino! Tijdens onze boottocht kunt u genieten van het mooie uitzicht en van het lekkere eten. De gerechten worden uiteraard bereidt met veel passie en liefde zoals in het echte Italië. U kunt zelf kiezen welke gerechten u meeneemt op de boot. Gaat u voor een heerlijke pasta of pizza? Of kiest u juist voor een frisse salade? Alles is mogelijk!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Eten op de boot | Strada del Vino

Italiaans eten is één van de populairste keukens. Wie geniet er nou niet van een heerlijke pizza of juist een lekkere pasta? De keuken staat bekend om zijn eenvoudige gerechten, maar die toch erg veel smaak met zich meebrengen. De chefkoks van Strada del Vino werken altijd met de verste ingrediënten en bereiden alles met liefde. Dit proef je terug in onze gerechten.

Reserveer voor grote groepen

Het is bij ons mogelijk om te komen dineren met grotere groepen. Tijdens dit diner kan er worden gekozen voor een proeverijmenu of een keuzemenu. Tijdens het proeverijmenu worden alle gerechten op tafel gezet. Deze staan er om gedeeld te worden en iedereen kan hiervan pakken. Bij het keuzemenu wordt er een speciaal menu opgesteld waar iedereen zelf uit kan kiezen. Het menu zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Mochten er eventuele intoleranties of allergieën zijn, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden door onze chefs.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u reserveren voor eten op de boot? Of wilt u meer weten over het reserveren van een tafel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen graag uit hoe het arrangement eruit zal komen te zien.

Nu reserveren
Eten op de boot