Familie restaurant Dordrecht

Familie restaurant Dordrecht? Bij Strada del Vino is de menukaart ingericht voor jong en oud! Bij Strada del Vino brengen wij de Italiaanse keuken naar u toe. Door te werken met kwalitatieve en verse producten worden er authentieke smaken gecreëerd. Wij streven ernaar om u bij elke hap een stukje Italië te laten proeven. Op onze menukaart heeft u keuze uit verschillende Italiaanse gerechten, pasta’s en natuurlijk pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli.

U kunt ook direct reserveren via de website of telefonisch een afspraak maken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Familie restaurant Dordrecht: Strada del Vino!

Bij Strada del Vino zijn wij gek op Italië. Deze liefde delen wij graag met u. Eerlijkheid en puurheid van de producten zijn essentieel in de Italiaanse keuken. Door te concentreren op deze producten wordt er een werkelijke smaak explosie gecreëerd. De Italiaanse keuken staat bekend om de eenvoudige, maar toch krachtige smaken. Met deze passie maken wij al vijf jaar lang de lekkerste Italiaanse gerechten.

Menukaart

De menukaart bij Strada del Vino bestaat uit pizza’s uit onze Napoliaanse steenoven, anti pasti, salades, risotto, en pasta’s. Bij de Italiaanse keuken mag een goede wijn niet ontbreken. Daarom hebben wij ook een uitgebreide wijnkaart. Laat u door onze obers adviseren voor het perfecte wijntje bij uw gerecht. Voor de gene die net is meer dan wijn willen, hebben wij ook cocktails. Zoals we bij Strada del Vino zeggen: “voor het toetje is er altijd nog ruimte, want het toetje gaat naar het hart”. Italianen zijn gek op zoetigheid en wij ook. Geniet van een heerlijk toetje, koffie of likeur als dessert.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

Strada del Vino bevindt zich in een karakteristiek pand in de historische binnenstad van Dordrecht. Niet het prachtige pand, maar de families die er eten geven het pand leven. Wij verwelkomen u van maandag tot zaterdag vanaf 17:00 uur. U kunt reserveren via de website of  telefonisch een afspraak maken. 

Nu reserveren
Familie restaurant Dordrecht