Italiaan Dordrecht centrum

Op zoek naar en Italiaan Dordrecht centrum? Zoek niet verder! Kom lekker pizza eten bij Strada de Vino. Ons restaurant bevindt zich in het historische hart van de stad. Komt u samen of met uw vrienden? Reserveer direct een tafel. Dit doet u online in ons reserveringssysteem.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizza en Pasta

Kunt u niet kiezen? Wij maken het u er niet gemakkelijk op. Dankzij al onze keuzen kunt u altijd iets nieuws proberen. Pizza tonijn, pasta met garnalen of toch een lasagna? Natuurlijk vindt u op onze kaart ook salades. Bekijk de menukaart. Bij een Italiaans gerecht hoort een goed glas wijn. Onze wijnen zijn per glas of fles verkrijgbaar. Vraag ernaar tijdens uw bezoek. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor bier en fris. Neem alvast een kijkje in de wijnkaart! Goed om te benoemen is dat deze allemaal uit Italië komen en met zorg geselecteerd zijn.

Kinderfeestje

Is u kind bijna jarig? Het is ieder jaar weer lastig om te verzinnen wat hij of zijn met zijn of haar vriendinnetjes kan gaan doen. Bij de Italiaan Dordrecht centrum kan uw kind zelf pizza’s komen beleggen! Deze worden afgebakken door onze eigen chef. De kids worden ontvangen met limonade en taart. Lees meer over ons arrangement.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveer nu een tafel

Italiaans genieten doet u bij Strada del Vino in Dordrecht. Bel nu om een tafel te reserveren voor vanavond! Onze mederwerkers zullen u graag te woord staan. Komt u een andere dag? Regel dan uw reservering online. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Tot snel!

Nu reserveren
italiaan Dordrecht centrum