Italiaan Dordrecht

Bent u op zoek naar een Italiaan Dordrecht? Dan bent u bij Strada del Vino zeker aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide dinerkaart waarbij u kunt kiezen uit verschillende pizza’s, pasta’s en andere gerechten. Strada del Vino is gelegen in de authentieke binnenstad van Dordrecht, waardoor u al direct de sfeer proeft als u bij ons binnen komt. Naast heerlijke gerechten, kunt u bij ons ook terecht voor een goede wijn. We hebben een zeer uitgebreid wijn assortiment en geven u graag advies over de juiste keuze bij uw maaltijd.

Wilt u graag een keer bij ons komen eten? Reserveer direct!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaan Dordrecht | Kom naar Strada del Vino!

Italiaans betekent fantasie en passie, Italianen koken met enkel verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden.

Bij ons kunt u ook gebruik maken van verschillende arrangementen. Komt u bijvoorbeeld met een grote groep eten? Dan serveren wij het proeverijmenu of het 3 gangen keuzemenu. Wenst u liever een andere samenstelling dan horen we dat graag.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Wilt u bij ons komen eten maar heeft u bijzonderheden die u aan ons door wilt geven? Ook dan kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven en houden we daar rekening mee. Tot ziens bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Italiaan Dordrecht