Italiaan Dordrecht

Bent u op zoek naar Italiaan Dordrecht? Dan is Strada del Vino het restaurant voor u! De Italiaanse sferen en meeste verse ingrediënten komen u buiten al tegemoet. Dat heerlijke gevoel van Italiaans eten, een goede wijn en goed gezelschap ervaart u bij Strada del Vino! U vindt ons restaurant in Dordrecht. Dit maakt Strada del Vino makkelijk aan te rijden vanuit de gehele Drechtsteden!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Ons menu | Strada del Vino

Op onze menukaart vindt u de lekkerste Italiaanse gerechten. Zowel de populaire als minder populaire Italiaanse hoogstandjes kunt u bij Strada del Vino proeven. Bestelt u een van onze pizza’s? Dan komt deze vers uit onze Napoliaanse steenoven. Er is geen twijfel over mogelijk, onze pizza’s smaken net als die in Italië! Italiaans betekent fantasie en passie. Deze keuken staat bekend om het weglaten en door eenvoud mensen toch te verrassen met unieke smaken. Ook dit proeft u terug in bijvoorbeeld onze pasta’s. We laten eerlijke producten optimaal terugkomen zodat u bewust kunt genieten! Ontdek ons menu!

Italiaan Dordrecht

Strada del Vino is dé Italiaan van Dordrecht. U vindt ons op de Wijnstraat welke bestaat uit prachtige panden met karakteristieke details. Het is zeker de moeite waard om voor of na een bezoekje aan ons restaurant een wandeling te maken door de stad. Wilt u een bezoekje aan Strada del Vino helemaal bijzonder maken? Bekijk dan de mogelijkheden voor een rondvaart door Dordrecht. Volgt u ons al op Instagram? Hier krijgt u een uniek kijkje achter de schermen!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over Italiaan Dordrecht en proeft u graag de Italiaanse keuken zoals hij echt is? Dan kunt u gemakkelijk een reservering maken. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een groter gezelschap, het vieren van speciale gelegenheden of allergieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag! Wij hopen u binnenkort een van onze heerlijke gerechten te mogen laten proeven!

Nu reserveren
Italiaan Dordrecht