Italiaans afhalen Dordrecht

Italiaans afhalen in Dordrecht in ons overheerlijke restaurant? Strada del Vino heeft heerlijke gerechten op de menukaart voor een echt Italiaans avondje thuis. Geniet van de authentieke smaken die van origine uit Italië komen. Pizza’s uit onze Napolitaanse steenoven, overheerlijke pasta’s, lasagne, risotto, antipasta en niet te vergeten lekkere toetjes. Wij maken het met veel liefde en plezier voor u. Ook als u uw eten laat bezorgen zorgen wij voor een fantastische verse maaltijd! Bestel gemakkelijk via (0)78–740 0001!

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaans afhalen Dordrecht of bezorgen?

Bij Strada del Vino kunt u kiezen om het eten zelf af te halen of om het eten te laten bezorgen. U kunt uw bestelling gemakkelijk via de telefoon doorgeven. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden. Bekijk onze menukaart en kies uit uw favoriete gerechten.

U kunt natuurlijk ook komen genieten in ons restaurant in de wijnstraat in Dordrecht. Hier bereiden onze koks de allerlekkerste gerechten speciaal voor u. Bij een goed eten hoort natuurlijk een geschikte wijn. Op onze wijnkaart heeft u de keuze uit al onze wijnen. Laat u adviseren door onze medewerkers, zij weten welke wijn er goed bij uw gerecht past.

Geniet van onze arrangementen

Varen en genieten van Italiaans eten? Boek een vaararrangement en geniet van heerlijke hapjes en een wijntje tijdens een vaartocht door het pittoreske Dordrecht. Een super leuke keuze voor een dagje uit! Ook kunt u bij ons kinderfeestjes geven, waar zelf pizza’s gemaakt worden. Wel zo leuk toch?

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestellen bij Strada del Vino

Italiaans afhalen in Dordrecht bij ons restaurant gaat het gemakkelijk! Geef uw bestelling door en wij zorgen dat het met liefde bereid wordt. Kom in Italiaanse sferen en geniet van het lekkere eten. Bel direct naar (0)78–740 0001 of bestel gemakkelijk online!

Nu reserveren
Italiaans afhalen Dordrecht