Italiaans eten Dordrecht

Wilt u Italiaans eten Dordrecht? Dan is Strada del Vino hét restaurant voor u! Met onze authentieke Italiaanse gerechten, waant u zich voor een middag of avond in het echte Italië. Ook onze inrichting is volledig in de Italiaanse sferen. Als uw zeker wilt zijn van een geslaagde avond, reserveer dan gerust een plekje door contact met ons op te nemen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Ons menu | Strada del Vino

Op onze menukaart vindt een variatie aan bekende Italiaanse gerechten en minder bekende gerechten. Als u een bezoekje brengt aan ons restaurant Strada del Vino, kunt u ook nieuwe gerechten ontdekken en nog meer van de Italiaanse keuken gaan houden! Onze chefs hebben een echt hart voor de Italiaanse keuken en weten door hun ervaring en passie van ieder gerecht een Italiaans feestje te maken! Onze wijnen matchen uitstekend met onze gerechten. U kunt zelf een wijn uitzoeken, maar ook wanneer u liever geadviseerd wordt, staat ons personeel voor u klaar!

Italiaans eten Dordrecht

Italiaans eten staat bekend om haar smaakcombinaties en wereldberoemde gerechten. Overal ter wereld hebben Italiaanse restaurants hun intreden genomen. Echter is het niet gemakkelijk om de echte authentieke smaken van de Italiaanse keuken te evenaren. Bij Strada del Vino blijven we onze gerechten continue perfectioneren. Bent u benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Volg ons dan op Instagram en mis niks meer.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u Italiaans eten Dordrecht bij Strada del Vino? Reserveer dan een tafel en kom genieten van die Italiaanse keuken! Heeft u vragen of speciale voorkeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We hopen u snel van Italië te laten proeven!

Nu reserveren
Italiaans eten Dordrecht