Italiaans eten in Dordrecht

Wilt u lekker Italiaans eten in Dordrecht? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres. Strada del Vino is gesitueerd in de historische binnenstad van Dordrecht. Strada del Vino onderscheidt zich niet alleen door het prachtige pand, maar ook met de gastvrije service, eigentijdse ambiance en complete menu- en wijnkaart.

Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal op onze heerlijke menukaart staat? Twijfel dan niet om alvast een kijkje te nemen op onze menukaart. Wilt u direct reserveren? Reserveren kan telefonisch door te bellen of via ons online reserveringsysteem op de website.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

De essentie van de Italiaanse keuken

Voor ons betekend Italiaans eten fantasie en passie. Daarom koken Italianen ook enkel en alleen met verse producten. De Italiaanse keuken staat vooral betekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en nog steeds mensen te kunnen verassen met unieke smaken.

De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en de puurheid van producten optimaal te laten terug komen in de gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van kruiden en specerijen. Op onze menukaart zal u dan ook alleen maar kwalitatief hoogwaardige gerechten vinden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren bij Italiaans eten Dordrecht

Middels onderstaande button kunt u een reserveringsaanvraag doen. Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag goed is gekeurd, ontvangt u van ons een sms met een bevestiging van uw reservering. Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde tafel geeft is dit bij ons altijd onder voorbehoud.

U kunt tot 24 uur van tevoren via internet reserveren, als u op kortere termijn wilt reserveren kan dat natuurlijk door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant en u te kunnen laten genieten van onze heerlijke gerechten!

Nu reserveren
Italiaans eten in Dordrecht