Italiaans restaurant Dordrecht centrum

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant Dordrecht centrum? Dan moet u bij Strada Del Vino zijn! Wij zijn gevestigd in het centrum van Dordrecht, aan de wijnstraat. Hier kunt u terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten, maar ook voor vlees- vis- en vegetarische gerechten. We hebben voor ieder wat wils, dus bij ons kunt u altijd genieten van een heerlijke maaltijd!

Reserveer direct een tafel online, als u eens wilt komen proeven.

Italiaans restaurant dordrecht centrum

Italiaans restaurant Dordrecht centrum | Strada del Vino staat voor u klaar

Italiaans betekent fantasie en passie, Italianen koken met enkel verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden.

Onze pizza’s worden gebakken in een echte Napoliaanse steenoven. Daarom proeft u de authentieke smaken van de Italiaanse keuken.

Houdt u van een goede wijn bij de maaltijd? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide wijnkaart en geven graag advies over de juiste keuze bij uw gerecht. We vinden het belangrijk dat uw beleving optimaal wordt!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ook als u bijzonderheden zoals allergieën wilt doorgeven, kan dat telefonisch. Reserveren kan tot 24 van tevoren via de website, als het op kortere termijn is kan het alleen nog telefonisch. Tot ziens bij Strada del Vino!

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Reserveer direct
Italiaans restaurant Dordrecht centrum

Een kijkje binnen

Loop alvast even virtueel rond bij ons.

Vind ons op Google Maps