Italiaans restaurant Dordrecht Voorstraat

Een Italiaans restaurant Dordrecht Voorstraat? Kies voor Strada del Vino! Eén straat achter de Voorstraat vindt u onze pizzeria. Prachtige ambiance door de ligging; in een historisch pand midden in de stad. Pizza, pasta, salade en veel meer. Kom langs of reserveer een tafel! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Italiaans restaurant Dordrecht Voorstraat

Verse producten

In de Italiaanse keuken is het belangrijk dat er gekookt wordt met eenvoud. Verse kwaliteitsproducten. Less is more! Bij het gerecht een goede wijn. Per glas of fles beschikbaar. Op de menukaart staan pizza’s uit een traditionele steenoven. U proeft direct het verschil. Kiest u deze keer voor een pizza met 4 kazen of gaat u toch voor één met vis? Genoeg keuze in het Italiaans restaurant Dordrecht Voorstraat. Bekijk alvast de menukaart.

Strada del Vino arrangementen

Kom zelf je pizza maken! Het ultieme kinderfeest voor iedereen. Uw kind mag zelf bepalen welke gerechten worden toegevoegd. Vervolgend worden de pizza’s afgebakken in de Napolitaanse steenoven. Goed om te weten is dat de kids van te voren worden ontvangen aan een feesttafel. Inclusief limonade en taart. Want wat is een feest zonder taart?

Tijdens bijzondere feestdagen heeft Strada del Vino ook verschillende arrangementen beschikbaar. Denk aan een kerstdiner, romantisch valentijnsdiner of met pasen! Wilt u zonder bijzondere reden bij ons komen eten met (meer dan) 10 personen? De proeverij of het 3-gangen-diner is iets dat hier goed bij past. U vindt alle informatie op onze website.

Vanavond verse pizza eten!

Reserveer online! Ook kunt u bellen naar 078 – 740 0001 of mail info@stradadelvino.nl. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw vragen. Volgt u ons ook al op Facebook? Tot ziens!

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Reserveer direct
Italiaans restaurant Dordrecht Voorstraat

Een kijkje binnen

Loop alvast even virtueel rond bij ons.

Vind ons op Google Maps