Italiaans restaurant Dordrecht Wijnstraat

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant Dordrecht Wijnstraat? Dan is Strada del Vino zeker een bezoekje waard. Met ons Italiaanse uiterlijk en ervaren chefs, waant u zich voor een middag of avond in het échte Italië! Wilt u direct een tafeltje reserveren om zeker te zijn van een onvergetelijke ervaring in ons restaurant? Dat kunt u gemakkelijk doen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Ons menu | Strada del Vino

Bij Strada del Vino kunt u genieten van ons uitgebreide menu. Zo kunt u bijvoorbeeld gerechten kiezen die enorm populair zijn in de Italiaanse keuken, maar ook wanneer u de verborgen pareltjes onder de Italiaanse gerechten wilt ontdekken, hebben we keuze genoeg. Onze gerechten matchen perfect met onze heerlijke wijnen. Kies een heerlijke wijn uit of vraag onze medewerkers om advies. We adviseren u graag over de perfecte smaakcombinaties!

Italiaans restaurant Dordrecht Wijnstraat

U vindt ons restaurant op de Wijnstraat. Deze straat is erg bekend in Dordrecht en wordt getypeerd door haar bijzondere architectuur. Deze straat schreeuw geschiedenis en is zeker het bewonderen waard voor of na een bezoekje aan ons restaurant. De straat telt maar liefst 60 rijksmonumenten! Wilt u uw bezoek aan Dordrecht compleet maken door naast een bezoek aan ons restaurant de stad te bezoeken? Vraag ons personeel dan gerust naar hun tips. We helpen u graag. Volgt u ons al op Instagram? U kunt dan op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over Italiaans restaurant Dordrecht Wijnstraat? Dat horen we graag en we verwelkomen u dan ook met genoegen in ons restaurant. Maak van uw etentje een echte avond uit die u niet snel meer zult vergeten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor speciale verzoeken kunt u ons bereiken. We hopen u snel te verwelkomen bij Strada del Vino.

Nu reserveren
Italiaans restaurant Dordrecht Wijnstraat