Italiaans restaurant Dordrecht

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant Dordrecht? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres. In de moderne ambiance van Strada del Vino wordt u gastvrij ontvangen en geniet u van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Strada del Vino is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Bent u nieuwsgierig naar al onze gerechten? Twijfel dan niet om een kaartje te nemen op onze menukaartpizzakaart en dessertkaart! Wij hopen u graag eens te zien in ons restaurant!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Italiaans restaurant Dordrecht Strada del Vino

Strada del Vino onderscheidt zich door een eigentijdse Italiaanse keuken. Op onze menukaart vindt u een verscheidenheid aan anti pasta’s, pasta gerechten, pizza’s uit de traditionele oven, maar ook heerlijke vlees- en visgerechten. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat.

De wijnkaart biedt u een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen.

Ook voor grote groepen kunt u bij ons terecht!

Wanneer u met grotere gezelschappen vanaf 10 personen bij ons komt dineren, verzoeken wij om één van onze menu’s te kiezen, zodat de avond zowel voor u als onze keuken soepel verloopt.

Ons eerste menu is de proeverij. De proeverij (gemiddeld € 35,- p.p.) is de typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. De tweede mogelijkheid is het 4 gangen keuzemenu. Bij dit menu kunnen uw gasten kiezen uit de gerechten van dit menu.

Bent u enthousiast over ons restaurant en wilt u direct reserveren? Reserveren kan telefonisch of via ons online reserveringsysteem op de website.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.

Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00

Nu reserveren
Italiaans restaurant Dordrecht