Italiaans restaurant Sliedrecht

Zoekt u naar een Italiaans restaurant Sliedrecht? Zoek niet verder! Strada del Vino in Dordrecht geeft u de Italiaanse ervaring die u niet wil missen. Het restaurant, dat zich niet ver van Sliedrecht bevind, is op en top Italiaans. Niet alleen serveren wij pizza’s, maar ook pasta’s en salades.

Italiaans restaurant Sliedrecht

Wat kunt u verwachten bij Italiaans restaurant Sliedrecht?

Strada del Vino kenmerkt zichzelf als echt Italiaans restaurant door de verse ingrediënten. Anders gezegd staat kwaliteit bovenaan bij het Italiaanse restaurant. Wij bieden een uitgebreide kaart voor lekkers. Zoals gezegd serveren wij verse pizza’s in verschillende maten. Daarnaast pasta’s die met liefde zijn bereid. Mocht u een keer iets anders willen proberen, dan biedt dit Italiaanse restaurant de uitkomst! Voor grote groepen bieden wij ‘De proeverij’ aan. Dit is een typisch Italiaanse manier van eten.

Naast een arrangement voor grote groepen bieden wij nog meer aan. Is je kind bijna jarig? Een Italiaans kinderfeestje mag dan niet ontbreken. Zowel pizza maken als een koksmuts versieren zijn onderdelen van het programma.

Voor de zoetekauwen hebben wij een mooie dessertkaart. Van tiramisu tot canolli. Liever iets makkelijks? 3 heerlijke bolletjes ijs zijn ook een optie. Een andere optie die niet mag ontbreken is een kwarter van kaas. Voor maar €12.50 serveren we 4 soorten kaas met bijzondere supplementen. Denk hierbij aan vijgenbrood met vijgenjam en geroosterde amandelen.

Reserveren bij Strada del Vino

Heeft u trek gekregen? U kunt op makkelijke wijze bij ons Italiaanse restaurant reserveren. Via de button onderaan de pagina kunt u online uw reservering aanmaken. Wij krijgen een seintje van uw reservering en zullen deze bevestigen via sms.

Naast online reserveren kunt u ook telefonisch en via e-mail reserveren. Dit kan door te bellen naar 078-740-0001 of te mailen naar info@stradadelvino.nl

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Reserveer direct
Italiaans restaurant Sliedrecht

Een kijkje binnen

Loop alvast even virtueel rond bij ons.

Vind ons op Google Maps