Italiaans restaurant Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een Italiaans restaurant Zwijndrecht? Dan bent u bij Strada del Vino aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de wijnstraat in Dordrecht, op 10 minuten afstand van Zwijndrecht. Bij ons vind u de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, maar we hebben ook vis- en vleesgerechten op het menu staan. U vindt dus altijd een gerecht wat u lekker vindt!

Wilt u direct een reservering maken? Doe dit dan via de website!

Italiaans restaurant Zwijndrecht

Italiaans restaurant Zwijndrecht | Strada del Vino

De passie van de Italiaanse keuken is goed te proeven bij ons. Onze chefs koken enkel met verse en kwalitatief goede ingrediënten. Door het gebruik van de juiste kruiden, smaken en kooktechnieken, waant u zich bij ons echt in Italië!

Wilt u met een grote groep bij ons komen eten? Dan kunt u profiteren van ons groepsarrangement. Dan serveren wij het proeverijmenu of het 3 gangen keuzemenu. Wenst u liever een andere samenstelling dan horen we dat graag!

Het proeverijmenu 35,- p.p. is een typisch Italiaanse manier van dineren. Wij plaatsen bij iedereen een leeg bordje en alle gerechten in het midden van de tafel zodat iedereen van alles wat kan proeven. Mocht u nog gerechten hebben zien staan op de menukaart die u echt mist in de proeverij, dan kunnen wij altijd in overleg toevoegen.

De tweede mogelijkheid is het 3 gangen keuzemenu. 35,- p.p. Uw gasten kiezen op de avond zelf dan het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Neem bij vragen contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over Strada del Vino? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u bijzonderheden zoals allergieën vooraf aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij Strada del Vino!

Reserveren?

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 01:00.

Reserveer direct
Italiaans restaurant Zwijndrecht

Een kijkje binnen

Loop alvast even virtueel rond bij ons.

Vind ons op Google Maps