Italiaanse restaurants Dordrecht

Op zoek naar Italiaanse restaurants Dordrecht? U eet de lekkerste pizza’s van de stad bij Strada del Vino! Een prettige ambiance in een historisch pand, gecombineerd met heerlijk eten. Wie wil dat niet? U vindt ons aan de Wijnstraat 170 in het centrum van de stad. Samen of met een groep, altijd een leuke tijd. Reserveer snel.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Uitgebreid diner

Bij Strada del Vino kunt u kiezen voor pizza, pasta en meer. Bent u met meer dan 2 personen? Kies dan eens voor onze ‘Specialita Strada del Vino’’. Dit is een deelgerecht met diverse vlees en vis. Natuurlijk bent u vrij om te kiezen voor andere optis. Neem bijvoorbeeld een voor-, hoofd en nagerecht. Wij passen ieder seizoen onze kaart aan. Vraag ernaar tijdens uw bezoek. Wij nemen u graag mee in de keuze voor dit seizoen!

Italiaans genieten

Strada del Vino is één van de Italiaanse restaurants Dordrecht.  Bij ons staat de Italiaanse keuken voor eerlijk en puut genieten. Zoals het bedoeld is. Anti Pasti, salade, pizza en pasta. Keuze genoeg.

Goed om te weten is dat wij voor grotere groepen speciale arrangementen aanbieden. Kies voor het proeverijmenu. Typisch Italiaans! Iedereen kan proeven van verschillende gerechten. Of ga voor het 3-gangen-keuze menu.  Hierbij heeft u zelf de keuze in het voor-, hoofd- en nagerecht. Bekijk al onze arrangementen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Tafel reserveren

Bij ons proeft u de echte Italiaanse keuken. Laat u verrassen door al onze gerechten! Vers gemaakt uit de Napolitaanse oven. In ons online systeem reserveert u voor deze week. Liever vanavond? Maak telefonisch een afspraak.

Nu reserveren
Italiaanse restaurants Dordrecht