Kerstdiner Dordrecht

Bent u een kerstdiner Dordrecht aan het plannen? Kom tijdens de feestdagen van 2019 gezellig genieten van een kerstmenu bij Strada Del Vino! Samen met uw familie, vrienden en kennissen. Een avond onbezorgd genieten. Wie wil dat nou niet tijdens de kerst? Laat u verrassen door de lekkerste Italiaanse gerechten.
Reserveren nu! Of bel 078 740 0001

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Het menu

Het speciale kerstmenu is er voor klein en groot. Voor de volwassenen is er een voorgerecht van proeverijen van vlees of vis. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen antipasti of gamba’s. Hierna kunt u optioneel kiezen voor een tussengerecht. Het hoofdgerecht is gesplitst in vlees of vis. Kiest u zalm of toch steak? Lekker! Goed om te weten is dat er ook vega opties zijn tijdens het kerstmenu.

Kindermenu

Strada del vino denkt ook aan de kleintjes! Als voorgerecht kunnen zij kiezen tussen meloen met prosciutto of tomatensoep. Daarna lekker een eigen pizza maken! Samen met de pizza chef. Hoe gaaf is dat? Ten slotte mogen de kids hun eigen ijsje maken en versieren. Een leuke ervaring voor ieder kind. Reserveer door op de button onderaan de pagina te klikken.

Echt Italiaans genieten | Kerstdiner Dordrecht

Bij Strada Del Vino gaan wij voor passie en fantasie. Italiaans koken met verse producten in eenvoud. De unieke smaken komen op deze manier goed naar voren. Puurheid, eerlijkheid en fantasie is wat de Italiaanse gerechten kenmerkt.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Heeft u interesse om langs te komen bij Strada del Vino tijdens de kerstdagen? Reserveer dan snel! Natuurlijk bent u voor en na de kerst ook welkom om bij ons te komen genieten. Reserveer uw tafel in ons online systeem. Tot snel!

Nu reserveren
Kerstdiner Dordrecht