Kerstmenu Dordrecht

Wat staat er op het kerstmenu Dordrecht? Strada De Vino neemt alle stress rondom het kerstdiner van 2019 graag uit handen! Waarom zelf koken als u kunt genieten van de Italiaanse keuken? Samen met uw vrienden, familie en kennissen. Geen zorgen rondom locatie en menu’s. U reserveert, wij regelen de rest. Dat is een heerlijk gevoel, toch! Reserveer nu uw tafel door te bellen naar 078 740 0001.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kerst vieren met al uw geliefden

Kerst vieren we het liefst met alle mensen van wie wij veel houden. Toch is het soms ook een stresvolle periode door al het bezoek, diners en boodschappen die u in huis moet halen. Combineer alles tijdens uw bezoek aan Strada Del Vino in Dordrecht! Maak er een avond van om niet te vergeten. Geniet van de lekkerste Italiaanse gerechten, wijnen en desserts. Voor ieder wat wils. Zelfs voor de kinderen! Reserveer door op de button onderaan de pagina te klikken.

Het kerstmenu

Tijdens het kerstmenu kunt u kiezen tussen verschillende gerechten. Bent u geen fan van vis? Geen probleem! Bij Strada Del Vino kunt u ook genieten van vleesgerechten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke steak. Voor de kinderen is er een speciaal kerst bambino menu. Hoe leuk is dat! Zo kunnen zij net als de ouderen speciaal kerst vieren! U vindt de menu’s op de website.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren | Kerstmenu Dordrecht

Goed om te weten is dat u kunt reserveren door hier te klikken. Daarnaast kunt u ook bellen naar Strada Del Vino: 078 740 0001. Voor uw reservering moet u €20 per persoon aanbetalen. Het betaalde bedrag wordt in mindering gebracht op de rekening. Kunt u helaas niet komen? Uw aanbetaling wordt teruggestort. Mits het niet 48u voor uw bezoek is! U krijgt 7 dagen de tijd voor de totale aanbetaling. Hierna is hij definitief.

Nu reserveren
Kerstmenu Dordrecht