Kinderfeestje Dordrecht

Bent u op naar een unieke locatie voor het organiseren van een kinderfeestje Dordrecht? Strada del Vino biedt u de oplossing! Strada del Vino is de juiste partij voor houden van een onvergetelijk Italiaans kinderfeestje. Want een verjaardagsfeest moet gevierd worden!

Strada del Vino is de hele week tussen 14:30 en 16:30 geopend voor het organiseren van fantastische kinderfeestjes in Dordrecht. Maak kennis met de Italiaanse keuken op een feestelijke wijze.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje Dordecht | Wat kunt u verwachten?

In het mooie historische Dordtse pand staat voor 3 of meer vriendjes een tafel klaar speciaal ingericht voor het feest. Denk aan limonade, een eigen koksmuts en natuurlijk taart. Kortom, uw kind zal samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes het leukste kinderfeestje in Dordrecht tegemoet gaan. En dat voor maar €19.50 p.p. Al met al een uniek arrangement.

Tijdens het kinderfeestje in Dordrecht zullen de kinderen aan de gang gaan met het maken van hun eigen pizza’s. Dit gebeurd met de verse ingrediënten die Strada del Vino voor hen klaar legt. Hieronder valt verschillende soorten groenten, fruit, vlees, vis. Alles om een lekkere unieke Dordtse pizza te maken. Ook worden de pizza’s daarna op een traditionele manier afgebakken in onze echte Napolitaanse steenoven. De kinderen kunnen de pizza’s met zijn allen op te eten, delen of mee naar huis te nemen.

Arrangementen

Naast een kinderfeestje in Dordrecht heeft Strada del Vino ook andere arrangementen. Wij verwelkomen graag grote groepen vanaf 10 personen de reserveren als arrangement. Op deze manier kunnen wij garanderen dat alles goed loopt in de keuken. Bij het arrangement kunt u kiezen tussen twee opties. Als eerst is de proeverij. Dit is typisch Italiaans. Ten tweede hebben wij het 4 gangen keuzemenu. Goed om te weten is dat dit ook in een 3 keuze menu kan. Wilt u meer weten over dit arrangement? Onze medewerkers staan voor u klaar, neem gerust contact op.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Voor meer informatie over een kinderfeestje Dordrecht, kunt u contact met ons opnemen.

Voor eventuele allergieën, wensen of andere voorkeuren met betrekking tot het kinderfeestje kunt u ook contact met ons opnemen.

Wij hopen de kleine pizzabakkers snel te mogen verwelkomen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Kinderfeestje Dordrecht