Kinderfeestje Papendrecht

Wilt u een graag een kinderfeestje Papendrecht organiseren? Vier dan uw feestje bij restaurant Strada del Vino! Strada del Vino is gelegen in Dordrecht, wat makkelijk te bereiken is voor als u uit de Drechtsteden komt of bijvoorbeeld Rotterdam. Ons pand is gevestigd in het centrum van Dordrecht. U kunt er tijdens het kinderfeestje dus een echt uitje van maken.

Bent u benieuwd naar de beschikbare datums? Neem dan contact met ons op.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje Papendrecht | Strada del Vino

De verjaardag van een kind is iets wat gevierd moet worden! Daarom bieden wij kinderfeestjes aan. Tijdens het kinderfeestje wordt er groots uitgepakt. Zo beginnen we met het versieren van hun eigen koksmuts! Elk kind krijgt een eigen schortje en koksmuts. Als alles mooi versierd is, kan het pizza maken beginnen. Ieder kind krijg de mogelijkheid om zijn of haar eigen pizza te maken met de ingrediënten die ze zelf lekker vinden. Natuurlijk is het in de tussentijd mogelijk om een lekker stuk taart te eten en limonade te drinken.

Vaar arrangementen bij Strada del Vino

Wist u dat het ook bij ons mogelijk is om een boottocht te doen? Geniet van een heerlijke boottocht door het centrum van Dordt. Tijdens de boottocht krijgt u de mogelijkheid om te genieten van de lekkere gerechten van Strada del Vino. Maak de boottocht compleet met een lekker flesje wijn! Mocht u eventuele allergieën of intoleranties hebben dan kunt u deze uiteraard doorgeven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over kinderfeestje Papendrecht? Of wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)78 – 740 0001. We zien u snel bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Kinderfeestje Papendrecht