Kinderfeestje pizza bakken Zuid Holland

Zoekt u naar een ideale plek voor uw kinderfeestje pizza bakken Zuid Holland? Zoek niet verder. Want Strada del Vino is de ideale plek voor het kinderfeestje. Pizza’s maken in de leukste pizzeria van Zuid Holland.

Door samen de lekkerste pizza’s te bakken leren ze hoe zij, aan de ene kant, wat er precies moet gebeuren om een pizza te maken. Aan de andere kant hoe snel zij hun eigen pizza kunnen opeten!

Meer informatie

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje pizza bakken Zuid Holland | Waar kunt u op rekenen?

In Dordrecht, Zuid Holland, kan uw kind samen met 3 of meer vriendjes zich een middag vermaken. Bij Strada del Vino leren wij de kinderen tijdens het kinderfeestje de beste pizza’s bakken. Wij bieden onbeperkt limonade, het versieren van een koksmuts en natuurlijk pizza’s bakken.

In de eerste plaats zullen de kinderen de pizza’s versieren met verse ingrediënten. Ten slotte kiezen ze of ze de pizza’s delen, gelijk opeten of mee naar huis nemen. Zoals gezegd zullen de pizza’s gebakken worden in de leukste pizzeria van Zuid Holland.

Kinderfeestje reserveren

U kunt uw kinderfeestje telefonisch reserveren door te bellen met +31(0)78 – 740 0001 of te mailen naar info@stradadelvino.nl.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Wilt u meer informatie over de inhoud van de middag, dan kunt u contact met ons opnemen. Aarzel niet om ook voorkeuren of allergieën door te geven.

Tot snel bij Strada Del Vino in Zuid Holland!

Nu reserveren
Kinderfeestje pizza bakken Zuid Holland