Kinderfeestje Zuid-Holland

Bent op op zoek naar de perfecte plek voor een Kinderfeestje in Zuid-Holland? Kom dan pizza’s bakken bij Strada del Vino! Tijdens dit kinderfeestje wordt iedereen omgetoverd tot een ware pizza chef! De pizza’s worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten en worden vervolgens bereidt in een échte steenoven. Strada del Vino bevindt zich in de historische binnenstad van Dordrecht.

U kunt ook direct reserveren via de website of telefonisch een afspraak maken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestje Zuid-Holland: pizza maken!

Voor een bijzonder en verrukkelijk kinderfeestje in Zuid-Holland kom je pizza’s bakken bij Strada del Vino. Want wij houden wel van een groot feestje! Wil jij samen met 3 of meer vriendjes en vriendinnetjes je eigen pizza maken? Maak dan snel een afspraak om zelf pizza’s te maken. Wanneer jullie binnenkomen staat er een feestelijk gedekte tafel voor je klaar met zoveel limonade en taart als je maar op kunt.

Nadat jullie lekker van de taart hebben gesmuld , krijgt iedereen zijn eigen koksmuts! Deze mogen jullie geheel naar eigen wens versieren. Als de koksmuts helemaal versierd is krijgt iedereen een schort en een deegroller. En dan kunnen we eindelijk gaan bakken! Samen maken we van deeg een pizza bodem. Iedereen mag deze naar eigen smaak beleggen. Als laatste gaat de pizza de oven in en is het aftellen tot we kunnen genieten van onze zelf gemaakte pizza’s. Het leukste kinderfeest van Zuid-Holland.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Een kinderfeestje reserveren

Wil jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes zelf pizza maken tijdens je kinderfeest? Reserveer dan een kinderfeestje bij Strada del Vino. Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur. Je kunt je kinderfeestje bij ons de gehele week vieren tussen 14:30 uur en 16:00 uur. De kosten van het feestje bedragen €9,50 per persoon. Zien we jou snel als echte pizza chef? Neem dan snel contact op voor het maken van een telefonisch een afspraak. 

Nu reserveren
Kinderfeestje Zuid-Holland