Lunchen Dordrecht

Zoekt u naar een Italiaans restaurant om lekker te lunchen in Dordrecht? Kom dan zeker eens langs bij ons restaurant Strada del Vino! Ons restaurant is te vinden in het centrum van Dordrecht. Kom een dagje shoppen of wandelen in onze historische stad en ontdek Dordrecht. Tussendoor kunt u even bijkomen en heerlijk lunchen bij ons. Wij serveren diverse gerechten, van heerlijke salades tot verse pizza’s. Er is voor iedereen wel wat!

Wilt u een reservering maken om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op om een reservering te maken.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Lunchen Dordrecht | Strada del Vino

U kunt bij ons in het restaurant komen lunchen in Dordrecht, maar wij bieden ook vaararrangementen aan. Tijdens ons vaararrangement kunt u op één van onze sloepen genieten van een heerlijke vaart en gerechten! Vaar langs de mooie historische panden van Dordrecht. Omdat u zelf de kapitein bent, kunt u zelf beslissen waar u heen vaart. Tijdens de vaart kunt u genieten van de gerechten die u van tevoren zelf heeft uitgekozen. Het is helaas niet toegestaan om tijdens de vaart gebruik te maken van eigen consumptie.

Vier een kinderfeestje bij ons!

Is uw kind bijna jarig? Laat hem dan zijn kinderfeestje vieren bij Strada del Vino! Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes mogen ze aan de slag met het bereiden van hun eigen pizza. Ze mogen hierbij zelf beslissen welke ingrediënten ze erop doen en hoe ze hem indelen. Ook mogen de kinderen van tevoren hun eigen koksmuts versieren. Van tevoren is er tijd voor kadootjes en taart. Kortom, het wordt een leuk feestje!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Mocht u willen reserveren om te lunchen in Dordrecht of voor een kinderfeestje, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Lunchen Dordrecht