Lunchen in Alblasserdam

Zin om te gaan lunchen in Alblasserdam? Kom dan eens langs bij Strada Del Vino! Ons restaurant is gelegen in de mooie historische binnenstad van Dordrecht. Wij staan bekend om onze heerlijke Italiaanse keuken en onze gastvrijheid. Op onze menukaart vindt u de verschillende gerechten die wij serveren. Elk gerecht wordt met veel liefde en passie gemaakt. Laat ons u verassen met onze authentieke Italiaanse smaken!

Wilt u een reservering maken om langs te komen? Maak dan hier uw reservering.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Lunchen in Alblasserdam | Bekijk onze arrangementen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een heerlijke lunch, bieden wij ook verschillende arrangementen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het vieren van een kinderfeestje. Tijdens het feestje krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun eigen pizza te maken. Deze wordt uiteraard ook lekker opgegeten. Tussendoor is er tijd om de kadootjes uit te pakken, taart te eten en te zingen. Een gezellig feestje dus! Voordat het kokkerellen begint, krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun eigen koksmuts te versieren! Samen met hun eigen ontworpen muts en schort zijn ze er helemaal klaar voor om hun pizza’s te maken.

Vaar arrangement

Heeft u altijd al eens willen lunchen of dineren op een boot? Dan bieden wij u nu deze mogelijkheid! U kunt namelijk bij ons een sloep huren, waarbij u heerlijk kunt varen door de grachten van Dordrecht. Uiteraard is de boottocht niet compleet zonder lekkere gerechten aan boord. Daarom kunt u van tevoren de gerechten doorgeven die u tijdens de vaart mee wilt hebben. Eigen consumptie is helaas niet toegestaan tijdens deze trip.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over lunchen in Alblasserdam of wilt u een reservering maken voor een kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen.

Nu reserveren
Lunchen in Alblasserdam