Zoekt u een pasta restaurant Drechtsteden? Strada del Vino serveert zalige pasta’s met verse ingrediënten en eerlijke producten. U kunt bij ons bewust genieten en u voor een avondje wanen in Italië! Onze chefs hebben al jaren aan ervaring en weten precies wat de geheimen zijn van de Italiaanse keuken. Heeft u bepaalde wensen of vragen over bijvoorbeeld allergieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Ons restaurant

Ons restaurant is gelegen in de Wijnstraat in Dordrecht. Midden in het bruisende centrum kunt u genieten van onze gerechten. Onze inrichting is volledig in Italiaanse stijl. Zo wordt u omringd door Italiaanse producten, culturele decoraties en bezienswaardigheden. We hebben veel tijd gestoken in de sfeer van ons restaurant wat voor een gezellige uitstraling heeft gezocht.

Pasta restaurant Drechtsteden

Op onze menukaart vindt u al onze gerechten. Zo ook onze zalige pasta’s. Deze worden met liefde en passie voor u bereid. Gaat u voor een wereldberoemde pasta of ontdekt u een nieuwe? Ook hebben we een mooi aantal pizza’s op ons menu staan. Deze worden bereid in onze Napolitana oven voor die echte Italiaanse bite. Voor desserts of wijn hoeft u ook niet thuis te blijven. We adviseren u graag! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van alle leuke ontwikkelingen!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over pasta restaurant Drechtsteden? Dan nodigen we u graag uit om een tafeltje te reserveren en een bezoekje te brengen aan Strada del Vino! Heeft u vragen of opmerkingen? Deze kunt u achterlaten via ons contactformulier. We beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk! We hopen u snel te zien bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Pasta restaurant Drechtsteden