Pizza bestellen Dordrecht

Pizza bestellen Dordrecht? Bestel overheerlijke pizza’s bij Strada del Vino. Wij zijn gek op Italië en n dat proef je! Onze producten zijn gemaakt van de authentieke en pure producten die in de Italiaanse keuken gebruikt worden. Wij creëren een smaak explosie om van te dromen. Dit doen wij al meer dan vijf jaar lang. Naast overheerlijke pizza’s hebben we ook andere gerechten uit de Italiaanse keuken zoals o.a. pasta’s, risotto, antipasta, salades en lekkere desserts. Neem telefonisch contact met ons op en bestel!

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Heerlijke Pizza bestellen Dordrecht

Wij hebben de lekkerste pizza’s in Dordrecht! Dit komt doordat onze koks werken met echte authentieke Italiaanse ingrediënten om de pizza’s zoveel mogelijk smaak te geven. Onze pizzaiolo bereiden de pizza’s op geheel traditionele wijze, waarna ze in onze echte Napolitaanse steenhoven afgebakken worden. Daar kunt u heerlijk van smullen!

Wij delen graag onze liefde voor eten met u. Geniet thuis van een ‘avondje uit’ met eten uit een heerlijk restaurant. Bekijk onze menukaart om te kijken welke gerechten bij u in de smaak zullen vallen. Door het grote aanbod hebben wij voor ieder wat wils. Daarnaast maken wij heerlijke desserts! Wat dacht u van tiramisu? Bestel en geniet!

Naast overheerlijke pizza’s, pasta’s en andere gerechten hebben wij ook een breed assortiment aan wijnen die goed passen bij de gerechten. Onze medewerkers kunnen u het beste adviseren over de perfecte wijn.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Bestel onze heerlijke gerechten

Gaat u een pizza bestellen Dordrecht? U kunt ervoor kiezen om het eten zelf op te halen of dat wij het bij u bezorgen. U kunt elke dag van de week tussen 17:00 en 21:00 uur afhalen. Bestel uw gerechten gemakkelijk online! U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31787400001. Wij hopen dat u net als ons de echte Italiaanse smaakbeleving ervaart.

Nu reserveren
Pizza bestellen Dordrecht