Pizza Dordrecht centrum

Opzoek naar een lekkere pizza Dordrecht centrum? De pizza’s bij Strada del Vino mag u zeker niet missen bij uw bezoek aan de stad! Strada del Vino bevind zich in het centrum van Dordrecht. Wij huisvesten ons in een prachtig historisch pand aan de wijnstraat. Wilt u een tafel reserveren?

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Menu | Pizza Dordrecht centrum

Naast de lekkerste pizza’s serveren wij ook andere gerechten. Denk aan risotto en anti pasti. Maar ook salades en pasta’s. Al onze ingrediënten zijn vers en van goede kwaliteit. Wilt u de dinerkaart bekijken?

Naast onze gerechten hebben wij ook een drankenkaart. Vele aperitieven en cocktails staan op het menu. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Italian Fresco Limoncello. Geniet u liever van een Italiaanse wijn? Bekijk de wijnkaart van ons restaurant in Dordrecht centrum.

Arrangementen

Wilt u met een grote groep komen dineren? Voor meer dan 10 personen hebben wij een speciaal arrangement. U kunt kiezen uit een 3 of 4 gangen diner en daarnaast ook uit een proeverij. Laat u verrassen door echt Italiaanse hapjes. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een pizza.

Heeft u kinderen die binnenkort jarig zijn? Vier het feest bij onze pizzeria in Dordrecht! Versier een koksmuts en maak je eigen pizza. Het feest is compleet met taart en limonade. Voor maar €9.50 per persoon heeft u een gezellige middag.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren?

Reserveer vandaag nog uw tafel bij Strada del Vino in Dordrecht. Heeft u andere vragen? Bel naar 078-740 0001 of mail info@stradadelvino.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen in onze pizzeria!

Nu reserveren
Pizza Dordrecht centrum