Pizza Dordrecht

Zoekt u naar pizza Dordrecht? Stop dan met zoeken en kom langs bij Strada del Vino in Dordrecht! Strada del Vino is gelegen in het historische centrum van Dordrecht en daarom de ideale locatie om na het shoppen te genieten van heerlijke pizza’s!

Bent u benieuwd welke pizza’s wij allemaal op de menukaart hebben staan? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart of kijk alvast even binnen!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Kinderfeestjes bij Strada del Vino

Is uw kind binnenkort jaren? Dat is groot feest natuurlijk en daar houden wij van Strada del Vino wel van! Vanaf ongeveer 4 personen is het mogelijk om gezellig met jouw vriendjes of vriendinnetjes jullie eigen pizza te maken. Er staat een feestelijk gedekte tafel voor je klaar met onbeperkt limonade en taart! Want dat hoort als je jarig bent.

Jullie mogen je eigen koksmuts versieren. Gewapend met koksmuts en schortje op kun je de pizza uitrollen om hem vervolgens te beleggen met wat jij lekker vindt. Het pizza maken duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn €9,50,- per persoon. De mogelijkheid om jouw kinderfeestje te houden bij Strada del Vino kan de gehele week tussen 14:30 en 16:30 uur.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Online Reserveren bij pizza Dordrecht

Middels het onderstaande formulier kunt u een reserveringsaanvraag doen. Uw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u automatisch een sms met een bevestiging. Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde tafel opgeeft, is dit altijd onder voorbehoud.

U kunt tot 24 uur van tevoren via internet reserveren, als u op kortere termijn wilt reserveren kunt u ons telefonisch bereiken.

Nu reserveren
Pizza Dordrecht