Pizza restaurant Dordrecht

Bent u op zoek naar een pizza restaurant Dordrecht? Kom dan snel langs bij Strada del Vino! Ons mooie pand is te vinden in de historische binnenstad van Dordrecht. Bij Strada del Vino onderscheiden wij ons door onze gastvrije service, onze uitgebreide menukaarten en de beste Italiaanse gerechten!

Bij Strada del Vino hebben wij een passie voor kwalitatief goede gerechten. Daarom werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten en dat proeft u!

Wilt u het zelf komen ervaren? Reserveer dan online of neem telefonisch contact op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizza Restaurant Dordrecht Strada del Vino

Onze pizza’s worden op de traditionele Italiaanse manier gebakken in een echte Napoliaanse steenoven. Hierdoor proeft u die authentieke pizzasmaak waar Italië bekend om staat!

Naast onze uitgebreide pizzakaart, hebben wij ook diverse andere gerechten op de kaart staan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke pasta’s, anti-pasta’s en vis- en vleesgerechten die u kunt bekijken op de menukaart. Als u na het eten nog zin heeft in een toetje, heeft u de keuze uit onze heerlijke Italiaanse desserts. Deze kunt u bekijken op de dessertkaart.

Voor de lekkerste Italiaanse wijnen bij het diner, kunt u een kijkje nemen op de wijnkaart. Hier vind u een groot aanbod in bekende en onbekende Italiaanse wijnen.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Online of telefonisch reserveren

Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten en wilt u het graag zelf komen ervaren? Twijfel dan niet en reserveer direct bij ons online. Uw reservering komt dan bij ons in het systeem, en bij goedkeuring ontvangt u een sms. Als u voor dezelfde dag wilt reserveren kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Heeft u bepaalde wensen bij uw reservering, bijvoorbeeld de voorkeur voor een bepaalde tafel in ons restaurant? Dit kunt u aan ons doorgeven onder voorbehoud.

Tot ziens bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Pizza restaurant Dordrecht