Pizza Zwijndrecht

Voor pizza Zwijndrecht hoeft u niet verder te zoeken! Bij Strada del Vino hebben we alles in huis om u een heerlijke avond te bezorgen met één van onze lekkere pizza’s of andere gerechten.

Onze pizza’s worden op de traditionele wijze gebakken in een Napoliaanse steenoven. Hierdoor proeft u de authentieke smaak van een echte Italiaanse pizza!

Nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Reserveer dan online of neem contact op!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizza Zwijndrecht Strada del Vino

Strada del Vino is een Italiaans restaurant met een passie voor de beste smaken. Daarom zijn voor ons ook alleen de allerbeste producten en ingrediënten goed genoeg. Door de eerlijkheid en puurheid van onze producten proeft u de authentieke smaken. Daar staat de Italiaanse keuken bekend om!

Wij hebben een uitgebreide pizzakaart, waar voor iedere pizzaliefhebber wat te vinden is. Even geen zin in pizza? Uiteraard hebben we ook verschillende andere heerlijke gerechten, zoals pastagerechten, anti-pasta’s en heerlijke vlees- en visgerechten. Voor deze gerechten kunt u een kijkje nemen op onze menukaart.

Na het eten nog zin in een toetje? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Italië staat niet voor niks bekend om zijn heerlijke desserts. Nieuwsgierig welke desserts u bij Strada del Vino kunt bestellen? Neem een kijkje op de dessertkaart.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Kom langs in ons restaurant!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Kom dan snel langs om het zelf te beleven! U kunt direct online bij ons reserveren. Wij nemen uw reservering in behandeling, en bij goedkeuring ontvangt u een sms ter bevestiging. Wilt u reserveren binnen 24 uur? Dan kunt u het best telefonisch contact opnemen, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde plaats in het restaurant dan kunt u dat bij uw reservering doorgeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tot ziens bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Pizza Zwijndrecht