Pizzeria Dordrecht Voorstraat

Bent u op zoek naar een pizzeria Dordrecht Voorstraat? Kom dan gezellig bij Strada Del Vino eten! Ons restaurant is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht én dat maakt het de perfecte locatie om van een heerlijk diner te genieten. Vlak gelegen naast de langste winkelstraat (de Voorstraat) van Nederland, in de Wijnstraat vindt u ons restaurant. Hier kunt u genieten van overheerlijke pizza’s, pasta’s en vele andere gerechten.

Benieuwd naar onze menukaart? Bekijk wat we allemaal hebben! Reserveer nu uw plekje via de onderstaande button.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizzeria Dordrecht Voorstraat | Strada del Vino

Bij Strada del Vino kunt u terecht voor een overheerlijk diner. Wij maken gebruik van verse en kwalitatieve ingrediënten zodat u dit ook echt proeft. Niet alleen hebben wij de lekkerste pizza’s die in onze authentieke Italiaanse steenoven worden gebakken. Ook maken onze chefs lekkere pasta’s, andere hoofdgerechten zoals zalm en biefstuk, salades en natuurlijk goddelijke toetjes. Op onze menukaart kunt u alle gerechten en smaken bekijken. Bent u met een grote groep? Dan bieden wij een proeverij aan. Dit is een typische manier van Italiaans eten, gezellig met z’n allen aan een grote tafel.

Onze arrangementen

Bij Strada del Vino bieden we verschillende arrangementen aan. Zo hebben we een vaar arrangement waardoor u het Venetiaanse gevoel in Dordrecht in 1 van de prachtige boten van Si Baronne kunt ervaren in combinatie met onze Italiaanse gerechten. Heeft u kinderen? Verras ze dan met het leukste kinderfeestje ever! Bij ons kunnen kinderen zelf pizza maken aan een gedekte feestelijke tafel met onbeperkt taart en limonade! Klinkt als een echt feestje toch?

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveer uw tafel!

Komt u in onze pizzeria Dordrecht Voorstraat eten? Dan verwelkomen wij u graag! Bij ons kunt u tot 24 uur van tevoren online reserveren, daarna is het alleen telefonisch nog mogelijk. Ook kunt u pizza’s en ander eten bij ons afhalen.

Graag tot ziens!

Nu reserveren
Pizzeria Dordrecht Voorstraat