Pizzeria in Dordrecht

Wilt u komen eten bij een Italiaans restaurant Dordrecht? Dan moet u bij Strada del Vino zijn! Ons restaurant is gelegen in de mooie binnenstad van Dordrecht, aan de wijnstraat. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten zoals Pasta en Pizza, maar we hebben nog veel meer op onze menukaart staan. U zult dus altijd iets vinden wat u aanspreekt! Reserveer direct online een tafel en kom zelf de schoonheid van de Italiaanse keuken proeven!

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizzeria in Dordrecht | Strada del Vino

Bij ons proeft u de passie van de Italiaanse keuken. Onze chefs koken namelijk uitsluitend met verse en kwalitatief goede producten. En dat proeft u! De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden.

Ook voor een goede wijn bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een zeer uitgebreide wijnkaart. Vind u het lastig om de juiste drank bij uw maaltijd te kiezen? Vraag gerust onze medewerkers om advies. We denken graag met u mee zodat u uw maaltijd nog lekkerder kunt maken.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Ook als u bij ons wilt komen eten maar u bijzonderheden wilt doorgeven, kan dat uiteraard. Wij houden hier dan rekening mee. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17:00. Tot ziens bij Strada del Vino!

Nu reserveren
Pizzeria in Dordrecht