Pizzeria Sliedrecht

Aan het speuren naar een pizzeria Sliedrecht? In de buurt van Sliedrecht bevindt zich pizzeria genaamd Strada del Vino. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Dordrecht. Een unieke locatie voor een prachtige pizzeria. Een avondje uit onder het genot van Italiaanse lekkernijen, met in het bijzonder onze pizza’s.

Nu reserveren

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

In de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn

Pizzeria Sliedrecht in Dordrecht

Strada del Vino is dagelijks geopend vanaf 17:00 uur tot 00:00. Op vrijdagen en zaterdagen blijft onze pizzeria een uurtje extra open.  Zo kunt u langer genieten van onze lekkernijen.

De pizzeria heeft een groot aantal pizza’s en pasta’s op het menu staat. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen aanbieden? Neem een kijkje op de menukaart. Daarnaast kunt u de ambiance bewonderen door alvast even binnen te kijken.

Wist u dat we buiten onze menukaart ook een uitgebreide drankkaart aanbieden? Niet alleen cocktails, maar ook aperitieven en Italian bite’s. Bij deze pizzeria staat de heerlijke Italian Fresco Limoncello al op u te wachten.

Arrangementen

Strada del Vino is geschikt voor het ontvangst van grote groepen. De pizzeria vlakbij Sliedrecht biedt twee mogelijkheden in arrangementen aan. Dit doen wij om het verloop van de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tijdens de proeverij kunt u in onze pizzeria genieten van verschillende gerechten. Deze zullen in het midden van de tafel worden geserveerd. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor het 4 gangen keuzemenu. In overleg zijn wijzigingen mogelijk. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Zoekt u nog een kinderfeestje in Sliedrecht? Geen probleem! Strada del Vino verzorgt ook kinderfeestjes voor 3 of meer personen voor €9.50 p.p.

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Een vat wijn doet meer wonderen dan een kerk vol heiligen.

Arrangementen

Strada del Vino

Kinderfeestje

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino - varen

Vaar arrangement

Klik hier voor meer informatie
Strada del Vino

Grote groepen

Klik hier voor meer informatie

Reserveren

U kunt reserveren door het online formulier in te vullen. Na goedkeuring zullen wij het in ons systeem zetten. U ontvangt een bevestiging per sms. Via internet kan tot 24 uur van tevoren gereserveerd worden. Mocht u in een kortere periode willen reserveren bij onze pizzeria dan kunt u ons telefonisch bereiken. Indien u een vraag heeft over de reservering kunt u ook contact met ons opnemen.

Nu reserveren
Pizzeria Sliedrecht